Ime na serveru: Tomy Trance
Ime na discordu: tomytrance
/account stats:
Godine u RL: 26
Dosadašnje pozicije na zajednici: Lider GSF, YM, VAGOS, BGF, adm lvl 2 & adm lvl 3
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Zajednici mogu ponuditi aktivnost, korektno ponašanje i poštovanje prema svim igračima. Spreman sam pomoći novim igračima, biti aktivan na serveru i pridonositi dobroj atmosferi. Također, trudim se uvijek biti objektivan, odgovoran i fer prema svima.
Zašto baš Vi: SA:MP igram još od 2011. godine i kroz sve ove godine stekao sam veliko iskustvo na različitim serverima i u različitim pozicijama. Bio sam više puta administrator, lider i moderator, tako da sam upoznat s radom svakog od tih pozicija, kao i s obavezama i odgovornošću koje dolaze uz njih. Na Los Balkanu sam ostao aktivan i kroz različite promjene vlasnika i administracije, što pokazuje da nisam igrač koji dođe na kratko i odustane. Imam iskustva u rješavanju problema, komunikaciji s igračima, održavanju reda i poštovanju pravila. Smatram da mogu biti koristan član admin tima upravo zbog dugogodišnjeg iskustva, ozbiljnosti i poznavanja SA:MP zajednice. Spreman sam pomoći igračima, biti aktivan i svojim radom doprinijeti daljnjem razvoju servera.