26.09.2026, 22:00:20

Autor Tema: Prijave za admine  (Posjeta: 1243 vremena)

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Online SEG1

• #splitskiđir
  • *
Prijave za admine
« u: 09.09.2026, 12:05:20 »

Trazimo 10 admina koji su spremni da budu aktivni na serveru i pratu warove. Prijave ce biti otvorene do 20.09.
Sretno svima.

[color=grey][color=#ceb54b][b]Ime na serveru:[/b][/color][i]
[/i][color=#ceb54b][b]Ime na discordu:[/b][/color][i]
[/i][color=#ceb54b][b]/account stats:[/b][/color][i]
[/i][color=#ceb54b][b]Godine u RL:[/b][/color][i]
[/i][color=#ceb54b][b]Dosadašnje pozicije na zajednici:[/b][/color][i]
[/i][color=#ceb54b][b]Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas:[/b][/color][i]
[/i][color=#ceb54b][b]Zašto baš Vi:[/b][/color][i]
[/i][/color]
« Zadnja izmjena: 09.09.2026, 14:27:46 od 亗Ƶmαנσ亗 »

Offline αℓ∂เɳ.

• *
Odg: Prijave za admine
« Odgovori #1 u: 09.09.2026, 12:19:10 »
Ime na serveru: Aldin Black
Ime na discordu:
/account stats:
Godine u RL:25
Dosadašnje pozicije na zajednici: Lider PD, FBI, HA i VDM, Global moderator na LBL, Game admin na starom LB, moderator raznih PDF
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Aktivnost, pomoć te odanost zajednici koju sam dokazao na LBL.
Zašto baš Vi: Poznajem sve, doslovno sam odrastao na ovom serveru, imam iskustva u svim poglavljima i voljan sam pomoći svima. Sretno.
« Zadnja izmjena: 09.09.2026, 12:19:34 od αℓ∂เɳ. »

Online Gottinho

• La Cosa Nostra forever...
  • *
« Odgovori #2 u: 09.09.2026, 17:24:21 »
Ime na serveru: Ivan Gotti
Ime na discordu: Congo
/account stats: bit ce
Godine u RL: 22
Dosadašnje pozicije na zajednici: lider više puta i admin
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Iskustvo aktivnost i marljivost sto je najbitnije
Zašto baš Vi: Dugogodisnji sam član zajednice uzoran nikad nisam dobio ban uvijek sam spreman pomoći i zalagati se za zajednicu najvise sto mogu. Volim timski rad imam puno ideja za buducnost koje bih volio podjelit s timom te pomoći ovom našem serveru u napretku.
Quit...
Ivan Soprano~ym leader
Ivan Soprano~lcn legend

Online Jale.

• l'amour
  • *
« Odgovori #3 u: 09.09.2026, 17:30:33 »
Ime na serveru: Jale Infernal
Ime na discordu: ryujin1998
/account stats:
Godine u RL: 19
Dosadašnje pozicije na zajednici: lider admin moderstor
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: aktivnost i ozbiljnost!
Zašto baš Vi: aktivan sam. zadnji put kad sam bio admin imao sam najvise banova i razumijem se mnogo u citeve

Online Kɪᴋɪ ♥

• *
« Odgovori #4 u: 09.09.2026, 20:42:37 »
Ime na serveru: Kiki Sixx
Ime na discordu: Kiki.
/account stats:
Godine u RL: 20
Dosadašnje pozicije na zajednici: Admin level 3,Legenda Ballas-a i Los Aztecasa
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Zajednici mogu ponuditi aktivnost, odgovornost i korektan odnos prema svim igračima. Spreman sam pomagati novim igračima, rješavati njihove probleme i prijave te održavati red na serveru. Od mene možete očekivati ozbiljnost, objektivnost i poštovanje pravila, kao i spremnost da saslušam obje strane prije donošenja bilo kakve odluke. Trudit ću se biti aktivan i dostupan igračima te svojim radom doprinijeti što boljoj atmosferi i kvaliteti same zajednice.
Zašto baš Vi: Smatram da sam pravi izbor za poziciju Admina jer sam osoba koja je spremna ozbiljno shvatiti odgovornost koju ova pozicija nosi. Smatram da dobar Admin ne treba biti tu samo zbog ovlasti, već prvenstveno zbog pomoći igračima, održavanja reda i stvaranja što bolje atmosfere na serveru. Spreman sam izdvojiti svoje vrijeme kako bih bio aktivan, pomagao igračima u rješavanju problema i reagovao kada dođe do kršenja pravila.Također smatram da posjedujem dovoljno strpljenja i smirenosti da pravilno postupim u različitim situacijama. Ne bih donosio odluke na osnovu ličnih poznanstava, svađe ili simpatija prema određenim igračima, već bih se trudio da prema svima budem jednak i objektivan. Prije donošenja odluke saslušao bih obje strane i kada je potrebno provjerio dokaze kako bih donio što ispravniju odluku.

Online ʟumʙeryαcĸ. ツ

• Baranin.
  • *
« Odgovori #5 u: 09.09.2026, 21:55:03 »
Ime na serveru: Ajdin Perazic
Ime na discordu: aljolj8988
/account stats:
Godine u RL: 27
Dosadašnje pozicije na zajednici: ultra admin, vise puta lider
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Aktivnost, ozbiljnost, realan prema svim igracima.
Zašto baš Vi: Pa imam dosta iskustva sto se tice admin pozicije, smatram da bi ovu poziciju trebali dobiti igraci koji imaju dosta iskustva, to je sada najpotrebnije da se vrati stara raja. Imam dosta slobodnog vremena da se posvetim forumu tako i serveru. Dogovarao bi se sa ostalim kolegama oko rada ne bi nista sam radio na svoju ruku.
Ajdin Perazic

Online tomytrance

• *
« Odgovori #6 u: 09.09.2026, 23:32:21 »
Ime na serveru: Tomy Trance
Ime na discordu: tomytrance
/account stats:
Godine u RL: 26
Dosadašnje pozicije na zajednici: Lider GSF, YM, VAGOS, BGF, adm lvl 2 & adm lvl 3
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Zajednici mogu ponuditi aktivnost, korektno ponašanje i poštovanje prema svim igračima. Spreman sam pomoći novim igračima, biti aktivan na serveru i pridonositi dobroj atmosferi. Također, trudim se uvijek biti objektivan, odgovoran i fer prema svima.
Zašto baš Vi: SA:MP igram još od 2011. godine i kroz sve ove godine stekao sam veliko iskustvo na različitim serverima i u različitim pozicijama. Bio sam više puta administrator, lider i moderator, tako da sam upoznat s radom svakog od tih pozicija, kao i s obavezama i odgovornošću koje dolaze uz njih. Na Los Balkanu sam ostao aktivan i kroz različite promjene vlasnika i administracije, što pokazuje da nisam igrač koji dođe na kratko i odustane. Imam iskustva u rješavanju problema, komunikaciji s igračima, održavanju reda i poštovanju pravila. Smatram da mogu biti koristan član admin tima upravo zbog dugogodišnjeg iskustva, ozbiljnosti i poznavanja SA:MP zajednice. Spreman sam pomoći igračima, biti aktivan i svojim radom doprinijeti daljnjem razvoju servera.

TOMY TRANCE 2011-2026.

Online Bently Jr.

• La Cosa Nostra
  • *
« Odgovori #7 u: 09.09.2026, 23:38:16 »
Ime na serveru: Maykel Bently
Ime na discordu: Kopic2096
/account stats: ://:
Godine u RL: 18
Dosadašnje pozicije na zajednici: Game Admin više puta, Global Moderator , Head , Lider više puta , Moderator PDF-a više puta , Marketing Team puno puta + Supervisior
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Aktivnost , zalaganje za napredak , jednake kriterije prema svim igračima i članovima , ozbiljnost pri izvršavanju zadataka ...
Zašto baš Vi: Mislim da sam pravi izbor za ovu poziciju jer vjerujem da bih svojom aktivnošču koju ću ponuditi mogao napredovati kroz istu. Skupio sam dosta iskustva kroz sve pozicije na kojima sam bio te mi ovakva pozicija ne bi bila problem. Znam sva pravila servera , te što se može tolerirati a što ne. Dugogodišnji sam član zajednice pa bih volio sa ostalim kolegama dati sve od sebe da se ponovno svi okupimo i zaigramo dugoročno na serveru , sretno svima !
« Zadnja izmjena: 09.09.2026, 23:39:13 od Kopic »

Offline makavelli.

• ✞
  • *
« Odgovori #8 u: 09.09.2026, 23:40:44 »
Ime na serveru: Tony Makavelli
Ime na discordu: 001ante
/account stats: //
Godine u RL: 23
Dosadašnje pozicije na zajednici: Game admin, Lider, Forum Moderator, Marketing.
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Pa ovako iskreno, zavisi kakva očekivanja imate, ono što ja znam da mogu a to je biti pravi, odgovoran, ozbiljan uz umjerenu dozu zajebancije, tolerantan, ne najaktivniji ali dovoljno aktivan.
Zašto baš Vi: Moja ikono sa zidaa :) Šalu na stranu, necu puno o sebi niti se uvelicavat nego bi to prepustio da vi odlucite "Zašto baš ja" zasluzujem poziciju kojoj triba pristupit maksimalnom odgovornoscu i strpljivoscu. Imam zelju i volju da pripomognem zajednici kroz poziciju administartora i da stavimo ozbiljnost ispred svega. Spreman na sve, na dobro i loše, na novo i staro, samo da bude kako treba. Poštujem nadređene, cak i volim kad tribam radit i potrudit se da bi nešto osvojia. Neka bolji "pobijedi" i sretno :)

Online Brian

• #ꜰʀᴇᴇᴅᴇᴍʙᴏʏᴢ
  • *
« Odgovori #9 u: 12.09.2026, 17:28:15 »
Ime na serveru: Brian Infernal
Ime na discordu: nocci.magadavo
/account stats: /
Dosadašnje pozicije na zajednici: Lider svih organizacija, svaka admin pozicija i mnoštvo moderator pozicija.
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Zajednici mogu ponuditi prije svega svoje znanje i iskustvo, aktivnost kako ingame tako i na forumu, predanost, pedantnost u vođenju bilo čega. Imam strpljenja i tolerancije tako da mi ne bi bio problem izdvojiti vrijeme i "živce" nekom da objasnim nešto.
Zašto baš Vi:Tu sam od samog početka servera i kao što sam već rekao obnašao sam sve moguće pozicije i stekao potrebno iskustvo. Imam dosta slobodnog vremena i mogu pružiti aktivnost koja je potrebna kako bi se stanje na serveru redovno pratilo. Samu igru igram od 2010. godine i znam kako funkcioniše, u stanju sam prepoznati cheatera što je mnogo bitno kako bi experience poštenih igrača bio dobar. Dobro funkcionišem u timskom obavljanju bilo kojih poslova jer je skladna administracija najbitnija. Spreman sam prihvatiti odgovornost koju pozicija nosi i obavljati je na najbolji mogući način. Gledao bih da svoj posao obavljam što bolje i objektivnije. Na samom početku "reborna" potrebni su ljudi sa zanjem i iskustvom ne samo u admin timu nego u svim segmentima održavanja servera a iskustva imam na pretek. Ne želim previše da dužim, sretno svima i nadam se da ćete napraviti jedan dobar admin tim koji je u stanju iznijeti ovo i izdržati pritisak ponovnog reopena.
« Zadnja izmjena: 12.09.2026, 17:29:59 od Brian »

BRIAN INFERNAL [7] ıllı GROVE STREET ıllı GAME ADMIN [1]

● © BRIAN INFERNAL SINCE: 2011
●
ex. POLICE DEPARTMENT LEGEND
● ex. LA COSA NOSTRA LEGEND
● ex. GROVE STREET LEGEND
● ex. BALLAS GANG LEGEND
● ex. ULTRA ADMIN [5]

Online čaviesta.

• *
« Odgovori #10 u: 13.09.2026, 23:03:05 »
Ime na serveru: Dado Bog Igre Sanchez
Ime na discordu: 100scamel
Dosadašnje pozicije na zajednici: Puno puta leader, admin lvl 2,3,4
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Vjernost, marljivost te pravednost. Očekivati možete trud i zalaganje, te kvalitetno odrađen posao.
Zašto baš Vi: Kao i na svakoj prijavi do sada vjerujem da sam pravi kandidat za admina. Hvala i pozdrav.

Online ¥Korleone¥

• Kiki Corleone
  • *
« Odgovori #11 u: 14.09.2026, 15:54:57 »
Ime na serveru: Kiki Corleone
Ime na discordu:nixanikola
/account stats: bit ce
Dosadašnje pozicije na zajednici: Lider, Admin, Moderator, MT Vođa,
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Mogu ponuditi iskrenost i pomoc, kao sto igracima tako i ostalim kolegama, kolektivnost i  ozbiljnost, Reklamiranje servera i sve sto god bude potrebno
Zašto baš Vi: Mislim da mogu biti zannimljiv igracima jer volim dosta komunicirat i objasnit kao i pomoc, Dosta dugo sam na Los Balkanu, prakticki cijelo djetinjstvo i sad sam tu, A i volio bih ponovno zaigrat i iskusit se kao game admin
Kiki Corleone[2k14 - 2k20]
ex. Hitman Agency Legend
ex. Federal Bureau Of Investigation Director
ex. Police Department Legend
ex. Marketing Team (x3)
ex. Game Admin
ex. CNN Director

Online Niggler

• PBR
  • *
« Odgovori #12 u: 14.09.2026, 20:09:10 »
Ime na serveru: Tom Riddle
Ime na discordu: clapper4200
Godine u RL: 24
Dosadašnje pozicije na zajednici: Admin lvl4, lider TT, FBI2x,LCN,GSF,HA.Mod par puta i tako.
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Mogu ponuditi aktivnosti, pouzdanost, pomaganje igračima. Svega i svačega kolegijalan sam uvijek bio.
Zašto baš Vi: Imam dosta iskustva oko ove pozicije i kao mnogo drugih. Dugo sam godina na ovoj zajednici i mogu vam dosta toga doprinijeti ovoj zajednici. Sretno svima. Srdačan Pozdrav!!!

Offline sarki.diablo

• -
  • *
« Odgovori #13 u: 15.09.2026, 00:03:23 »
Ime na serveru: Sarki Diablo
Ime na discordu: Sarkozy
Godine u RL: 25
Dosadašnje pozicije na zajednici: Lider slijedećih organizacija VDM, LCN, LA I GSF (legenda u VDM)
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Pa moći ću aktivno igrati pomagati u dizanju zajednice, pratiti igrače i sve što je obaveza jednog admina. Nisam nikad bio pa eto da se okušam.
Zašto baš Vi: Mislio sam se prijaviti za GSF lidera ali zbog obaveza nisam stigao pa želim da se okušam kao admin naravno ako dobijem priliku. Sretno svima na prijavama i pozz..
SARKI DIABLO [13] ıllı GROVE STREET ıllı REAL GANGSTA [5]

Offline Corleon ❤

• Zivi svaki dan kao posljednji.
  • *
« Odgovori #14 u: 15.09.2026, 22:03:45 »
Ime na serveru: Alex Corleone
Ime na discordu: //
Godine u RL: 27
Dosadašnje pozicije na zajednici: Lider PD-a / Lider HA / Global mod :D
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Profesionalnost u prvom redu
Zašto baš Vi: Povratak otpisanih :D moram Zmaji naplatit uticnice :D  :rofl:

ALEX CORLEONE [26]  ✘  GLOBAL ADMIN [4]  ✘  FBI [4]

Ex. Police Department Chief [6]
Ex. Hitman Agency Director [6]
@2013-2019

Offline CleoY

• Hajduk Split 1950
  • *
« Odgovori #15 u: 16.09.2026, 07:06:23 »
Ime na serveru: Arrius Mortalle
Ime na discordu: celoY#2001
/account stats: /account stats
Godine u RL: 28
Dosadašnje pozicije na zajednici: Lider svih DM organizacija i Ultra Admin vise puta
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas:
Prvenstveno možete očekivati dobru aktivnost, kako u igrici tako i na forumu, takođe možete očekivati poštovanje, iskrenost, ozbiljnost (baš sam ozbiljan u RL, ali i zajebavam se, al' kada se radi, radi se), zrelost odlučnost, trud, rad, odličnu saradnju, pouzdanost, komunikativnost itd.  Imam svoj stav i kodeks, ne bih radio nešto što je nedozvoljeno i kršio pravila. Stalno bih pravio skriptane/neskriptane evente, te tako dodatno zabavljao igrače. Takođe imam iskustva sa novom generacijom nedozvoljenih modova (cheat), te bih s' trenutnim znanjem pomogao i u vezi čitera. Toliko, da ne dužim, napisao sam nešto ukratko.

Zašto baš Vi:
Neću da dužim, napisaću ukratko i iskreno. Mislim da zaslužujem poziciju game admin-a, svojim radom, trudom i zalaganjem za server i samu zajednicu, te sam to i dokazao. Uvek sam bio tu za server i pomagao sam za sve vezano za poboljšanje LB zajednice.Takođe sam uvek bio tu, uz Los Balkan i kada je server doživljavao uspone i padove, kada je čak spao na 10 igrača, ja sam bio tu sa svega par ljudi (znaju oni koji su) i tu sam još jednom dokazao da sam odan ovom serveru i zajednici, dok su mnogi odustali od LB-a i otišli sa servera. Imam dosta iskustva kako u igrici, tako i na forumu, stari sam igrač, dobar sam sa svima i samo mogu doprineti poboljšanju servera.

Fran: da se mene pita tvoja slika bi bila na pozadini LB logo-a, ravno uz riječi Cleo i So b e i iii iii t
« Zadnja izmjena: 16.09.2026, 12:36:11 od f »

✘ Arrius Mortalle ✘ Yakuza Mafia  ✘

• LOS BALKAN MEMBER SINCE [2012].

Online Kirđo

• *
« Odgovori #16 u: 16.09.2026, 18:37:07 »
Ime na serveru: Matija Cappone
Ime na discordu: //
Godine u RL: 28
Dosadašnje pozicije na zajednici: Lider svih trenutnih organizacija, Global Admin [4], Moderator K/P/M, Čestitke.
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Mogu vam ponuditi svoje prijašnje iskustvo, puno zabave. Od mene možete očekivati da ću biti pošten i pravedan, neću praviti razliku između nikoga na serveru.
Zašto baš Vi:
Ukratko moje mišljenje zašto baš ja.
Jer imam dovoljno iskustva da vam mogu pomoći u zabavi na serveru, bio sam više puta na poziciji admina većina vas me i pozna. Bio bi aktivan koliko god bi mi RL dopustio, uvijek bi vam pomogao koliko god mogu i sa čime mogu. Ako me odaberete hvala, ako ne nema veze svejedno se vidimo IG, sretno svima!  :biceps:

ıllı Matija Cappone [X] ıllı The Triads [Shatei 1] ıllı

LOS BALKAN SERVER MEMBER SINCE 10.03.2015.

Offline Eldos ™

• Dipl.ing.Mašinstva
  • *
« Odgovori #17 u: 17.09.2026, 14:50:03 »
Ime na serveru: Eldos Rados
Ime na discordu: Eldos
/account stats:
Godine u RL: 31
Dosadašnje pozicije na zajednici: 4 legende, Admin i Global moderator (G-MOD).
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Iskustvo i zrelost
Zašto baš Vi: Volio bih pomoci ovoj zajednici, mnogo uspomena me drze za nju i eto da dam svoj doprinos koliko mogu.
ex. BGF HA PD TT   Legend
ex. Global Moderator 
ex. Game Admin 

Online Rofix

• www.los-balkan.com
  • *
« Odgovori #18 u: 18.09.2026, 12:20:29 »
Ime na serveru: Rofix Trance
Ime na discordu: rofix777
Godine u RL: 25
Dosadašnje pozicije na zajednici: Bio sam od prilike sve
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Sve pomalo, ko me zna od prije, zna i u cemu sam sposoban pomoc
Zašto baš Vi: Da malo uletim pomoc. Mozda vise na forumu nego ingame zbog vremena. Znam dovoljno kako funcionise pozicija, kako tretirat nove i stare igrace. Dokazo sam vise puta da sam spreman i sposoban za rad kad ima smisla i kad se kompletan tim trudi.

Online Loša

• Harmonika mi sve u zivotu
  • *
« Odgovori #19 u: 18.09.2026, 13:03:52 »
Ime na serveru:Nedim_Sanchez
Ime na discordu:Nedim_Sanchez
/account stats://
Godine u RL:25
Dosadašnje pozicije na zajednici:Nisam nikada ganjao neku jaku poziciju vjerovatno jer sam bio posteno djete :tearsofjoyapp1:
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas:Zajednici mogu ponuditi aktivnost, korektan odnos prema drugim članovima i spremnost da pomognem kada je potrebno. Od mene možete očekivati odgovornost, poštovanje pravila i fer odnos prema svima. Trudit ću se da svojim prisustvom doprinesem dobroj atmosferi i da budem neko na koga se zajednica može osloniti. Spreman sam učiti, napredovati i zajedno sa ostalima graditi što bolju zajednicu.
Zašto baš Vi:
Smatram da sam pravi izbor jer sam odgovorna, aktivna i komunikativna osoba koja zna poštovati pravila i druge članove zajednice. Spreman sam uložiti svoje vrijeme i trud kako bih opravdao ukazano povjerenje. Ne tražim samo priliku da budem dio zajednice, već želim svojim radom i ponašanjem pokazati da sam je vrijedan.
╔══════════════════════════════════╗

✦ 𝐍𝐄𝐃𝐈𝐌_𝐒𝐀𝐍𝐂𝐇𝐄𝐙 ✦

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

♛ 𝐁𝐀𝐋𝐋𝐀𝐒 𝐆𝐀𝐍𝐆 ♛

Street life • Loyalty • Respect

✦ ORGANIZATION ✦
Ballas Gang

✦ EX NICK NAME ✦
Nedim_Salo

"Once a Ballas, always a Ballas"

♛ BALLAS FAMILY ♛

╚══════════════════════════════════╝

Online Rock.

• "Zemlja ne pripada čovjeku,čovjek pripada zemlji"
  • *
« Odgovori #20 u: 18.09.2026, 20:41:02 »
Ime na serveru: Rock Escobar
Ime na discordu: HUSKA
Dosadašnje pozicije na zajednici: Bio sam 3 puta lider LCN-a, 2 puta admin, i nekoliko puta moderator nekih PDF-a
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Lijepu zabavu, atmosferu, druženje i maximalnu ravnopravnost prema svim članovima zajednice.

Zašto baš Vi: Na zajednicu sam došao krajem 2013-te godine i imao sam priliku da budem na nekim pozicijama i mislim da sam sve pozicije opravdavao onako kako je i trebalo, bio sam admin dva puta i svaki put sam bio aktivan koliko mogu, pružao zabavu svim igračima i bio ravnopravan prema svim članovima na zajednici, isto tako sam bio i 3 puta lider LCN-a i svaki put sam svojim članovima pružao maximalnu zabavu i korektnost prilikom igranja, nikada nijedan član nije bio oštećen po pitanju ičega, tako bi isto bilo prema svim igračima zajednice kada bih bio admin, svima bih pomagao koliko mogu i koliko budem imao vremena za to. Želim pomoći ostatku administracije jer vidim da je se vratilo baš starih igrača i drago mi je zbog toga, trudio bih se da svi osjete neku nostalgiju i mir tokom igranja na zajednici, sretno svima.
EX LEADERS : BLA KOZA NOSTRA x3 2016/2020/2022

Offline Din.

• -
  • *
« Odgovori #21 u: 19.09.2026, 01:03:21 »
Ime na serveru: Din Skrillex
Ime na discordu: din08051
/account stats:
Godine u RL: 24
Dosadašnje pozicije na zajednici: Lider 8x, admin
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: Zabava, dobra atmosfera druzenje da vratimo old skull zezanciju.
Zašto baš Vi: Tu sam od 2012 vratio bi se igri da zabavimo raju ko nekad prije, dobra atmosfera i ravnopravnost.

Online Geniu$

• *
« Odgovori #22 u: 19.09.2026, 17:01:17 »
Ime na serveru: Genius Sanchez
Ime na discordu: keraquareed
/account stats: &&
Godine u RL: 18
Dosadašnje pozicije na zajednici: LA legend,GSF,BGF,HA leader,moderator
Što možete ponuditi zajednici, šta očekivati od vas: svasta
Zašto baš Vi: zato jer sam najmladji ovdje i zasluzio sam biti admin
Genius Sanchez
LA - Legend

dobar

Online Kolle. nije tu

• void int PostaviX(int x)const;{ return double &x};
  • *
« Odgovori #23 u: 19.09.2026, 17:48:10 »
LOCK

Rezultati će biti objavljeni u najkraćem mogućem roku. Molimo za malo strpljenja. Hvala na razumijevanju!

Online 亗Ƶmαנσ亗

• *
« Odgovori #24 u: 24.09.2026, 22:14:47 »
22 prijave za admine, od toliko prijavljenih 15 igrača je dobilo bar 1 glas te su bili obaviješteni za intervju na diskordu. Hvala vam što ste se odazvali i čestitke na adminima. Rezultati kroz par minuta...