Ime na serveru: Kyle Aquavella
Slika account stats-a: -server off-
Koji ste rank u organizaciji: //
Godine u RL: 24
Discord username: pottis/don
Iskustva sa liderstvom:
~ FBI Leader
~ Grove Street leader-legend
Iskustva sa moderiranjem na SMF-u: Vise nego potrebno
Ukratko nam se opišite: Vrijedan,dobar,posten, druzeljubljiv
Zašto baš vi: Smatram da sam dovoljno iskusan i zreo da vodim jednu organizaciju i bas sebe vidim kao vodju, puca me ogromna nostalgija i jedva cekam da se vratim igranju, tu sam od davne 2013 i dobro poznajem ovu zajednicu i previse iskustva imam i sto bi se reklo znam sve u prste. Mogu obecati da ce moj podforum biti uzitak za gledanje i clanovima u organizaciji IG nikada nece biti dosadno te ce uvijek imati sta za radit. Kod mene bi clanovi dobijali sve po zasluzi niko mi ne bi bio brat od strica i ostale gluposti, vec koliko zasluzis toliko i dobijes. Postovao bih pravila liderstva te ne bi nikad zabijao kolegu u problem ili bilo sta u tom smislu, sve bi ih postovao, gotivio i bodrio da guraju dalje u svom poslu. Imam visak vremena i sav svoj trud i visak vremena bi se isplatio te bi nadzornici bili zadovoljni sa mnom i sa mojim radom. Bio sam vodja organizacije u slicnoj struci (FBI) pa bi bilo dobro da se oprobam i u Policiji Los Santosa i malo obratit paznju na red i mir po ulicama istog. Posle FBI liderstva sam krenuo po lidera u Policiju pod nickom Jack Pottis stigo sam do ranka 3, no ubrzo je naslijedio quitgame.. Nadam se da ce mi se sada ukazati prilika a ja vam mogu obecati da se necete pokajati. Srecno svima na prijavama ko god da dobije zelim mu sve najbolje. Vidimo se IG ubrzo aBd..