Autor Tema: Prijave za lidera FBI  (Posjeta: 456 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sɪᴍᴏɴᴇ.

 • The Maniacs 1987
 • *
 • Postova: 10185
 • Reputacija: 26
 • Spol: Muški
Prijave za lidera FBI
« u: 15-05-2019, 19:31:20 »
Otvorene prijave za lidera FBI. Formulare možete pronaći u ovoj temi. Sretno svima!
« Zadnja izmjena: 17-05-2019, 16:45:10 od Sanchezz. »
Offline Corleoneツ

 • LB2K14
 • *
 • Postova: 1140
 • Reputacija: 36
 • Spol: Muški
Odg: Prijave za lidera FBI
« Odgovori #1 u: 15-05-2019, 19:48:44 »
Ime na serveru: Kiki Black
Level na serveru: 53
Slika statsa (/account stats): /account stats
Godine u RL: 16
Koristite li TeamSpeak / Discord:
Oboje
Koliko dugo igrate na LB-u: 6 godina
Koliko dugo ste član foruma: 6 godina
Upoznati ste sa pravilima ?:  Naravno
Iskustva sa liderstvom:
 • The Triads

Iskustva sa moderiranjem na SMF-u:
 • Marketing Team
 • The Triads - Leader
Ukratko nam se opišite:Zovem se Nikola dolazim iz Hrvatske,imam 16 godina.Komunikativan i društven, ne volim nepravdu, opušten.Trudim se pomagati drugima u bilo kakvim situacijama bilo to u igrici ili u životu općenito..Trudim se da budem uvjek  korektan i iskren.. 
Zašto baš vi:
 • U FBI sam već 5 mjeseci cijelo ovo vrijeme do sad prosao sam s jednom opomenom.Trudio sam se i to su leaderi primjetili i postavili me na poziciju podlidera.Kada sam dobio podlidera dobio sam veću komunikaciju sa liderima,te sam više s njima komunicirao i smišljao nove ideje za organizaciju.Naravno IG mogu bit do 6-7 sati na dan.Jer jednostavno znam kako moram postupit kao jedan iskusan lider,aktivan,zabavan.Mogu slobodno reći za sebe da poznajem FBI ''u duši'' i svi oni sa kojima sam imao bilo kakav kontakt na serveru me znaju kao nekoga ko je u FBI.
  Jer prije GR-a sam isto bio PL u FBI al je doso GR i nisam uspio pokupiti lidera,te mislim da bi sad mogao dobit jer se stvarno jako trudim.
   Oduvijek sam u FBI, znam kako sve funkcionira i upoznat sam sa svim pravilima. Sa članovima sam u odličnom odnosu, volio bih da tako i ostane. Redovno bih pregledavao FBI podforum, uređivao ga i pratio bih leader board.  Žalbe na članove bih riješavao ravnopravno prema svima jer pravila su ista za sve članove organizacije.Pregledavo bih /login te kickao bih neaktivne i nagrađivao aktivne rank-upom ili skidanjem opomene. Rankove bih dijelio po zasluzi, ne bih gurao nikoga u organizaciji prema svima bih bio isti. U dogovoru sa Caviem bih uveo neke nove stvari koje bi poboljšale aktivnost članova .Imam mnogo ideja za organizaciju te mislim da kad bi dodao nove stvari organizacija bi bila zanimljivija i bila bi aktivinija.Mislim da zaslužujem ovu poziciju jer to dokazujem svojom aktivnostću kao član organizacije (izvještaji sati,deliveri,poeni,oglasi).
  Uvijek sam spreman na šalu ali znam kada treba biti ozbiljan. Zalagao bih se za organizaciju i trudio bih se dići FBI
  s Caviem na još višu razinu nego što je to sad.Jer se jako s njim slazem i jako smo u dobrim odnosima
  Zabavljao bih članove racijama i treninzima. Uvijek sam tu za članove kada god im treba neka pomoć ili savjet. Uvijek sam im bio dostupan i takav ću i ostati. Ne bih iskorištavao poziciju leadera,već bi bio pošten lider i poučio i pomogao drugom članu kad on bude lider kakav mora bit lider.Bio bi mu neki kao receno prizor jer volim druge naucit i bit im prizor.
   Nadam se da ćete mi pružiti priliku da postanem leader FBI-a, jer smatram da sam dovoljno upoznat sa organizacijom i njenim načinom rada.
  Trudio bih se da i dalje ostanem uzoran član organizacije i da ne dozvolim da se bilo ko žali na mene te bi poštivao sve kako bi admini naredili da se mora radit!
  Sretno svima na prijavama!
« Zadnja izmjena: 15-05-2019, 19:54:54 od Corleoneツ »

Kiki Corleone [1] ıllı FBI ıllı Trainee
LEGEND LIST 2018
Carey Mahoney
  Mark Bass
  Kristina Forsber
  Ferid Safic
  Larry Escobar
LEGEND LIST 2018

2019

Offline Miki Cortez

 • BARCELONA <3
 • *
 • Postova: 904
 • Reputacija: -16
Odg: Prijave za lidera FBI
« Odgovori #2 u: 15-05-2019, 23:34:53 »
Ime na serveru:Miki Cortez
Level na serveru:57
Slika statsa (/account stats):/Account Stats
Godine u RL:13
Koristite li TeamSpeak / Discord:Discord Aktivno.
Koliko dugo igrate na LB-u:6 god.
Koliko dugo ste član foruma:Oko 5 god.Novi forum profil.
Upoznati ste sa pravilima ?:Naravno da jesam,
Iskustva sa liderstvom:
Federal Bureau Of Investigation Leader + Legend [7]
Vagos Gang Leader + Legend [7]
The Triads Leader + Legend [7]
Yakuza Mafia Leader [6]
Iskustva sa moderiranjem na SMF-u:Odlična.
Ukratko nam se opišite:Pozdrav.Dolazim iz Bosne i Hercegovie.Imam 13 godina.Treniram fudbal.Jako sam druželjubiv,zabavan i aktivan I opušten lik.
Zašto baš vi:
U organizaciju sam ušao prvi od svih članova.Drugi dan poslije otvorenja srwa.Duže sam u organizaciji od sve četiri Legende .U organizaciju sam ušao da se zabavim i da upoznam prijatelje.Jako sam aktivan momak i trudim se.IG aktivan mogu biti oko 4-5 sati IG,tako i na Forumu.Redovno bih uređivao PDF FBI i pratio bi i ostale teme naravno.Redovno bih pratio Leader Board i slušao nadzornike šta mi govore.U organizaciji sam skupio 1928 sati,861 dostava i 1041 poena.Po ovom statsu se vidi da sam jako aktivan i da se jako trudim.Sa trenutnim Liderom Cavi_Whisky sam u odličnim odnosima.Imam mnogo odličnih ideja kako da zabavim članove i uvedem nove zanimljivosti.BBC kod mi ne bi predstavljao nikakve probleme.Kada bi dobio Lidera pozicija me ne bi promjenila,prema svim članovima bi  bio jednako pravedan.Sve bih se dogovarao sa trenurnim Liderom i sve bi radili zajedno,ne bih ništa donosio na svoju ruku.Pratio bih članove i gledao ko se kako trudi i tako bi nagrađivao. U organizaciji sam najduže i mislim da ćete mi pružiti priliku da postanem Lider ove prelijepe organizacije jer sam tu od početka.
Sretno svima na prijavama i Hvala unaprijed.

MIKI CORTEZ [37] FEDERAL BUREAU OF INVESTIGATION DIRECOR[6]THE TRIADS LEGEND

Ex. Yakuza Mafia Leader
Ex. The  Tirads Leader

Online HERR

 • *
 • Postova: 1074
 • Reputacija: -8
 • Spol: Muški
Odg: Prijave za lidera FBI
« Odgovori #3 u: 16-05-2019, 12:18:25 »
Ime na serveru: Herr King
Level na serveru: 61
Slika statsa (/account stats): Stats
Godine u RL: 20
Koristite li TeamSpeak / Discord: TS ponekad,a Discord da.
Koliko dugo igrate na LB-u: Od 2013.
Koliko dugo ste član foruma: Od 2013.
Upoznati ste sa pravilima ?: Naravno.
Iskustva sa liderstvom: Da Ex lider HA pre GR ostalo mi je nesto oko 10 dana do Legende ali je zezno GR.
Iskustva sa moderiranjem na SMF-u: Da naravno.
Ukratko nam se opišite: Pa ovako posten spreman na zezanje,a kad treba biti ozbiljan naravno spreman i na to.Volim pomoci svima,a naravno volim se i dobro zabaviti itd...
Zašto baš vi: Pa ovako u FBI sam usao odma nakon GR i tu sam i dan danas imam veliki broj sati kao i moje kolege jer bilo je tu dosta nagrada ali ima tu i aktivnog igranja i posteno skupljenih sati i ostaloh stvari u statsu.Trudim se kada sam god IG da sve radim onako kako i treba da se zezam da radim svoj posao kako treba.Sto se tice clanova sa svima sam top.Sta jos reci zasto bas ja pa ako gledamo realnije valjda zasluzujem tu poziciju valjda zasluziujem tu legendu jer me je taj GR sprecio od prosle legende do koje mi je ostalo samo 10 dana.Naravno i moje kolege koje se prijave sig zasluzuju to jer si su jako dobri i u statsu i u igri kada smo zajedno ig to veoma dobro pokazu.Pa to je to da ne odugovlacim previse mogu jos dodati da ako dobijem poziciju Lidera trudit cu se da FBI bude jos jjaci ako to bude u mogucnosti jer svi znamo sadasnje stanje srw.I josa da dodam svim clanovima koji su se prijavili puno srece i nekad pobjedi onaj koji je najbolji i koji najvise zasluzuje tu poziciju koju bih zelio svako od nas ko se prijavi.Veliki poz za sve Sretno svima. :)

Offline Sanchezz.

 • www.los-balkan.com
 • *
 • Postova: 1161
 • Reputacija: -5
 • Spol: Muški
Odg: Prijave za lidera FBI
« Odgovori #4 u: 17-05-2019, 14:04:59 »
Lock.

BRIAN SANCHEZ [82] ıllı GLOBAL ADMIN & MODERATOR[4] ıllı BALLAS GANG LEGEND [7]