Autor Tema: [INFO] Kako voditi organizaciju te kako se ponašati u njoj  (Posjeta: 1300 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Remba

  • *
  • Postova: 3617
  • Reputacija: 62
  • Spol: Muški
Pošto vidim da nam je server pun igrača koji se ne razlikuju puno od botova što je žalosno odlučio sam napisati upustva za sadašnje lidere i nove lidere odnosno igrače koji će tek postati lideri.Pošto nam dolazi još jedna organizacije koja neće ovisiti o doku ovo je vrlo bitno da se razjasni odma pošto ljudi ovdje misle da će sve biti super ako ne surađuju sa članovima u svojoj organizaciji - neće.
Isto kao i u svakoj drugoj igri gdje postoje timovi ukoliko nema komunikacije i suradnje slabiji ste od ostalih timova koji su organizirani za razliku od vas.

Suradnja u organizacijama

Ovo je najvažniji dio ovog posta.
Dakle ukoliko npr. vi jedini imate matsa u organizaciji i pod napadom ste vrijeme je da razmislite o tome da podijelite te matse vašim članovima da biste obranili bazu.
Ukoliko odluičite biti sebični i zadržite matse te sami izađete u obračun s drugom organizacijom ishod je vrlo jasan i vaš tim ostaje slab i ne može se obraniti.
Isto vrijedi i za drogu,adrenalin ili bili šta drugo - ukoliko niste organizirani i ne dijelite je između sebe ne morate očekivati da ćete držati svoju poziciju dugo.
Ukoliko vas netko želi spriječiti da vozite deliver, a lidera nema online morate se organizirati sami a ne stojati ko botovi i spamati /report.
Isto vrijedi i ako vaš lider nema mozga - ne morate ga prijavljivati već ako je naredio da napunite sef a ne želi vas voditi na dok/organizirati zaštitu delivera - organizirate se sami sa većim/istim rankovima

Također ukoliko ne surađujete sa svojim članovima uninvite je sasvim razuman te ne vidim razlog da se žalite na takve stvari.

Lideri i veći rankovi

Ukoliko ne slušate naredbe lidera i većih rankova morate razmisliti što vi točno radite u organizaciji te zašto ste se za nju prijavili.

Hrpa je primjera di lider/veći rank organizira napad, a članovi imaju neke svoje planove i odvoje se ili jednostavno ne slušaju naredbe.Prije ili kasnije to će se pokazati kao slabost,a vaš neprijatelj će je vrlo rado iskoristiti da bi vas eliminirao.

Dakle ukoliko vam neka organizacija ne odgovora - nemojte se ni prijavljivati za nju.

Poštivanje članova

Ukoliko nema međusobnog poštovanja u organizaciji nema ni kvalitetne suradnje - svi znamo ishod toga.

Poštivanje drugih organizacija

Nikada ne znate kada će vam zatrebati nečija pomoć - ovo ne moram puno objašnjavati.
Čak i ako niste u prijateljskim odnosima sa nekom organizacijom nikada ne znate kada će se to promijeniti.

Suradnja s drugim organizacijama

Ovdje ne pričamo o savezu već o nekakvoj suradnji iz koje obje organizacije imaju koristi.Također ne moram puno objašnjavati skoro je isto kao suradnja u vašoj organizaciji osim toga što surađujete s nekime tko također time pomaže i svojoj organizaciji.

Lideri i pravila organizacija

Dakle lider zapravo može odrediti neka pravila svoje organizacije.
Ukoliko on želi može narediti da prestanete ići na dok te koristite /makegun komandu.
Ukoliko on želi može narediti da prestanete voziti delivere te idete na dok da biste tako punili sef.
Sve je u dogovoru, a ukoliko vi ne poštivate što vam lider kaže vraćamo se opet na to da ne surađujete te ne zaslužujete biti u organizaciji.
Uninvite je za takve igrače najbolja opcija bez ikakvih opomena.

Razmjene matsa/droge/adrenalina

Ove stvari su vrlo bitne u igri te čine razliku između vašeg učestalog respawnanja ili zabave.
Dakle razmjenjivati ovo možete sa bilo kime(čak i civilima), a naravno tu poštovanje igra veliku ulogu.

Čak vam i lider može staviti pravilo da ne smijete nikoga "odraditi" u razmjenama odnosno mjenjate tipa drugs za matse ili čak $$ pa stime kupite npr. adrenalin tako da vaša suradnja može započeti sa SVIM igračima bilo kada.
Ukoliko prekrišite to pravilo koje lider odredi fino vas kicka iz organizacije i da odštetu igraču koji je oštečen(PRIMJER).

Ovo je sve moguće u igri ali mi naravno imamo botove na serveru - nemojte biti jedan od njih već budite pametniji.