SERVER IP: 51.38.218.165:7701

Autor Tema: LOS BALKAN || AKO SI GOST FORUMA KLIKNI OVDJE  (Posjeta: 353 vremena)

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Online Alexay.

  • لا اله الا الله
  • *
  • Postova: 6709
LOS BALKAN || AKO SI GOST FORUMA KLIKNI OVDJE
« u: 13.11.2023, 21:17:04 »

DOBRO NAM DOŠAO GOST ! !

Vi kao gost nemate pristup ovome forumu, ali vrijedi da se registrujete ili prijavite na svoj postojeći račun jer se iza ove domene krije puno zabave, postova, igara, rasprava, te mnoge mogućnosti koje su vezane uz server. Ukratko, ne možete funkcionisati na serveru ako nemate svoj forumski račun. Pored toga, imate česte nagrade, pa se natječete u skupljanju broja postova, jer što više postova imate, imate veći rang, veću reputaciju, te veće šanse da ostvarite neku poziciju na našoj zajednici. Naravno, na forumu se odvijaju prijave za razne pozicije serverske ili forum­ske. Na našem forumu možete se prijaviti za neku od aktivnih organizacija, naravno, uz ispunjenje uvjeta koje organizacija zahtjeva.

Imate svoju rubriku za predstavljanje da vas svi skupa upoznamo. Naravno, možete čitati ili dodati svoju biografiju. Kakav bi naš forum bio da nemamo našu galeriju sa servera gdje se svakodnevno objavljuju slike i videi sa servera, uz to još imate i susjedni podforum gdje se odvijaju kupoprodaje i naravno, GTA modovi. Kao ozbiljna zajednica, moramo imati kategoriju za korisničke račune gdje se nalaze žalbe, banani igrači, te ako je neka greška ili smatrate da ste nepravedno banani, da se žalite. Tu su naravno i žalbe na sve vrste pozicija te i za obične članove. Jedina pozitivna stvar što imamo u toj kategoriji jeste ta da imate pravo svog glasa dati ako imate svoju ideju ili prijedlog za naš server. Moramo kao odrasla zajednica imati rubriku za bugove gdje ostvarujete bonuse ako pronađete dobar bug na forumu ili serveru.

Stigli smo do podnožja foruma gdje je određeno za razonodu i opuštanje, i naravno, chat za sve korisnike. To vam prepuštam da istražite sami kada se registrujete.

Ako ste mislili da je to sve, e pa nije! Ako ostvarite neku poziciju na forumu, imamo tajne podforume gdje je vidljivo samo specijalnim korisnicima, i to je ono nešto gdje dobijate čari ove zajednice. Imajte na umu da svako iznošenje informacija iz tih rubrika može snositi sankcije.

Molimo vas da poštujete i budete ugledni članovi foruma. Naše poveznice za registraciju se nalaze na vrhu foruma ili možete kliknuti ovdje.

Sretno i želimo vam puno zabave.


@ 2011 - 2019
  GSF